Rising Leader Sanna Marin

Rising Leader, Sanna Marin

Ihmisoikeuksia ei tule luovuttaa helposti, ilman taistelua. Niitä tulee puolustaa viimeiseen asti, koska ilman niitä maailma olisi erittäin ankea paikka elää.

Mietin purkaessani viime aikaista ahdistusta tähän kuvaan, että ylitänkö tällä omatkin rajat. En kuitenkaan kannata ihmisten pilkkaamista. Toisaalta opin lapsena, että puolustanut heikommassa asemassa olevaa.

Me ihmisoikeuksien puolustajat olemme alisteisessa asemassa. Suomen valtio johtaa tätä maata diktaattorimaisin keinoin. Se mustamaalaa meitä, alistaa ja pelottelee meitä.

Mitä voimme tehdä tällaisen hirmuvallan edessä muuta kuin näyttää paikkamme tässä yhteiskunnassa? Kukin itselleen ominaisella tavalla. Jos en parempaan pysty, ainakin varmistan, että me kapinalliset jätämme jäljen myöhemmille sukupolville.

Kaikki ne, jotka yrittävät ihmisoikeudet meiltä varastaa, ansaitsevat tulla verratuiksi meidän historian kammottavimpiin johtajiin.

Tämä on iso keskisormeni koko valtion johdolle ja heidän kannattajille. Tulette kaikki jäämään myöhempien sukupolvien muistoihin maan- ja kansanpettureina, idiootteina, murhaajina ja tämän ajan natseina. FU 🖕🖕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *